Miks ei tasu wish.com midagi osta…

…sest suure tõenäosusega saab sealt täielikku kräppi nagu tõestab allolev video:

Nutitelefon “Galazy S30 Ultra Plus Pro”, mis peaks olema 10 tuumaline aga on neljatuumaline, peaks sisaldama 512GB mälu aga sisaldab 16GB, operatiivmälu peaks olema 12GB aga on 2GB. Võrkudest peaks olema 4G ja 5G aga toimib ainult 3G. Aku peaks olema 5800mAh aga on umbes 2500mAh. Android peaks olema v10 aga on v6. Kaamera megapixleid lubatakse ka maad ja ilma kokku aga reaalselt on neid megapiksleid jagatud näpuotsaga. Ja enamik kaameratest on seal üldse butafooria.

Kräpp. Täielik kräpp. Ma ei tea kedagi, kes teaks kedagi, kes sealt midagi ostaks või ostnud on. Võib-olla sealt leiab ka midagi asjalikku aga no telefoni küll ei tasu osta – ei saa mitte poolega petta, vaid täiega.

Lisa kommentaar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.