Aegviidus uus restoran

18 mail sai käidud Aegviidus restorani Vana Waksal avamisel. Aegviidu jaamahoonega on olnud side viimased 7…8 aastat – õigemini seal pikalt elanud sõbraga. Seetõttu oli huvitav sinna üle pika aja sattuda.

1870 aastal ehitatud jaamahoones on avatud kogupererestoran, mis on avatud reedest pühapäevani. Menüüs on erinevaid Iiripäraseid roogasid (kuna peakokk on Iirlane) aga ka traditsioonilisemaid ja kaasaegsemaid nagu näiteks Vana Waksali burger. Mina proovisin “Aeglaselt küpsetatud BBQ ribisid” mis olid imehead – liha lausa pudenes luudelt lahti ja olid väga hästi maitsestatud. Portsjon on üpris suur ja kõhu sai täis. Magustoiduks oli kodune juustukook.

Interjöör on omane jaamahoonele. Sissepääsu juures on suur kell, mis ikka kuulub jaamahoone juurde. Piletimüügikassas saab uudistada erinevat tollel ajal kasutusel olnud inventari. Suures saalis saab korraldada seminare, pidusid, peiesid jms üritusi. Kohti on mitmekümnele inimesele, nii et saab ka suurema seltskonnaga süüa-juua.

Minule meeldis ja soovitan külastada, kui satute Aegviitu ja soovite einestada ajaloolise hõnguga jaamahoones. Oma leht on neil ka facebookis.

Lisa kommentaar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.