Gregorian tuleb, et lahkuda

Mõni nädal tagasi hakkasin mõtlema, et kas detsembris Gregorian ka Eestisse tuleb. 2014 detsembris nad ju Eestit külastasid ja sellest ajast pärineb ka viimane postitus siin lehel. Shame on me. Igatahes piletilevi lehel otsides avastasin, et seekord tulevad nad märtsis ja … viimast korda. Gregorian. Hüvastijätutuur ‘Masters of Chant – Final Chapter’ @ piletilevi. Mõnes mõttes on kahju, kui nad lõpetavad, sest mulle meeldib nende muusika. Mulle on alati meeldinud ka nende kontserdid, sest valgusefektid ja see tulevärk on lihtsalt suurepärased lisaks väga heale muusikale. Minul on piletid ostetud ja vaim valmis. Kõik senised Gregoriani kontserdid on olnud ülivinged nii et lootused on kõrged. Ja kaugel see märts on – kaks ja pool kuud. Kellel veel pole piletid ostetud, siis soovitan soojalt – ma usun, et te ei kahetse.

Lisa kommentaar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.