Neljarattalise esimene hooldus

Eile sai esimest korda autoga korralises 5000km hoolduses käidud. Vahetati õli ja lisati jahutusvedelikku. Mingeid muid probleeme või muresid pole esinenud. Kuskilt pole ka midagi logisema või nagisema hakanud. Kui auto kätte sain tunni möödudes, siis leidsin istmelt kupongi, millega saab järgmisel korral klaasipesuvedeliku paagi lasta täita. Noh, selle auto puhul on see imeväike tegevus, sest see klaasipesuvedeliku paak on võrreldes vana auto omaga oluliselt väiksem. Võib-olla mahutab mingi pool liitrit klaasipesuvedelikku, äärmisel juhul 1L. Vanal võis mingi 3,5…4L sisse valada. Aga see selleks.

Alles kodu juures märkasin, et lisaks sellele kupongile oli mingi asi veel kaasa pandud. Alguses vaatasin, et nad seal Citymotorsis on eriti vinge huumorimeelega, sest tundus, et istmel on üks kondoom pandud 😀 Aga tegelikult oli see lihtsalt piparmündimaitseline nätsupadjake kondoomi sarnases pakendis.

Mulle tundub, et kevade ja suvega on neid Sandero Stepway-sid siginenud Tallinna üksjagu. Ei möödu päevagi, kui neid ei märkaks. Ja päris mitu on sama värvi mis minu oma. Samas, võib-olla otsib silm neid rohkem. Vana autoga sõites jäi ka vana marki autod silma.

Puhkus polegi enam mägede taga. Järgmine nädal veel ja siis saab mõneks nädalaks aja maha võtta. Algab puhkus tõenäoliselt lõunaosariikide külastamisega, sest 18ndal vaja tööasjus Tartus käia ja siis oleks vist mõistlik kuskil sealkandis tegevust leida. Samas ei tea kas kõik matkaasjad ikka saab kaasa võtta, sest Tartusse minnes on igasugust kola vaja kaasa võtta. Aga saabki auto mahutavuse proovile panna 😛

Lisa kommentaar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.