Gaasilõride kaitse

Kodumaja stendil on selline tore kiri. “Seoses gaasilõride kaitsega, palume 28.05 kell 10-16 mitte kasutada gaasipõletid. Selle aja jooksul toimub veouuring ja lõride kosseisu kontroll. Vabandame ebameeldivuste pärast. Telefoninumber”. Gaasilõri on tõenäoliselt gaasilõõr. Aga kaitse ja veouuring… vot sellest ei saa aru. Kaitse võiks olla katse. Mis vedu nad seal lõõris uurida võivad? Võib-olla mingi spetsiifiline tegevus? Tõenäoliselt midagi uuritakse või kontrollitakse. Tõmmet? Või puhastatakse. Aga ega midagi pole imestada, et sellised vead tehakse sisse, kui Eesti keel pole emakeel. Varemgi stendilt naljakaid pärleid leidnud. Positiivne on see, et üldse millestki sellisest teavitatakse. Terve maja renoveerimise jooksul on vist heal juhul korra varem millestki teavitatud, kuigi tehtud on mustmiljon asja, mis moel või teisel elanikke puudutavad.

Lisa kommentaar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.