Tümpsune pärastlõuna ja õhtu Baltic Sessionil

Käisin täna JJ-Street Baltic Session 2010-l, kus oli väga lahe. Pole eriti palju sellistel tänavatantsufestivalidel käinud, Baltic Sessionil käisin esimest korda. Millalgi kevadel käisin Eesti Meistrivõistlusi Tänavatantsudes vaatamas aga Baltic Session on hoopis teise gabariidiga üritus. Rohkem osalejaid, rohkem pealtvaatajaid ja rohkem feelingut. Mina olen muidugi võhik selles valdkonnas ja need, kes hobi korras või professionaalsemas võtmes hip-hopi või lockingu või poppinguga tegelevad, saavad paremini kaasa rääkida, mõistavad rohkem. Aga vahva oli vaadata noori, kes hingega on asja kallal ja teevad midagi, mida armastavad ja teevad seda väga hästi. Ja see kuidas nad suudavad publikut üles kütta… 😉 Ja mulle tundub, et ma pean hakkama oma muusikakogusse nende stiilide muusikat hankima 😀 Tümps oli ikka mehine seal saalis… praegugi kõrvades kumiseb 😀

Nokia kontserdimaja oli huvitav koht sellise ürituse jaoks (varem nagu väiksemates saalides oldud vist) aga ma saan aru korraldajate soovist – tutvustada neid tantsustiile laiemale üldsusele linna südames. Kuskil väikses saalis oleks kõik ümber tantsuplatsi ja nägijaid üsna vähe aga seekord toimus tantsimine laval ja publik elas kaasa saalis. Ja seda publikut oli nii palju kui Nokia Kontserdimajas põrandale mahub ~1000 inimese ringis aga osa oli ka laval ja paljud seisid püsti, nii et paari tuhande inimese ringis vast oli.

Aga kui ma nüüd õhtul bussijaamast (viisin ühe sõbranna sinna keda Baltic Sessionil kohtasin) koju sõitsin autoga (sattusin koduteel esimest korda kolme aasta jooksul politsei puhumisreidi otsa 😆 ) hakkasin mõtlema, et sarnastel üritustel peaks rohkem käima. Või kontsertidel. Saaks kodunt välja head muusikat ja seltskonda nautima. Baltic Session andis tohutu energialaengu 😀 ja võib-olla suudaks seda muudki üritused. Meelelahutus on viimasel ajal suht teisejärguline minu elus olnud kahjuks…