Padjahäda

Millalgi septembri keskpaigas tellisin omale kaks Dormeo ortopeedilist patja. Mõtlesin, et vahetaks vanad padjad nende vastu, sest neid on mõned tuttavad kiitnud. Padjad pidavat kohale jõudma kahe nädala jooksul aga kaks nädalat peale tellimuse sisseandmist (ehk siis oktoobri alguses) oli ikka vaikus. Võtsin Studio-Moderna OÜ-ga ühendust ja uurisin kus padjad on. Vabandati ja öeldi, et padjad jõuavad Itaaliast oktoobri keskel. No okei, jõuab oodata küll. Nüüd on oktoobri keskpaik peaaegu käes ja küsisin neilt sama asja uuesti. Vabandati taas ja nüüd lausa valeinformatsiooni eest – padjad jõuavad “väidetavalt” Eestisse alles novembris ja et kas ma olen nõus niikaua ootama. Muidugi mitte. Novembris ütlevad võib-olla, et padjad saabuvad detsembris. Asja juures hea on see, et pole kellelegi midagi maksnud veel ja seetõttu pääsen sellest jamast ilma suuremate kaotusteta. Tore on see, et lehel dormeo.ee pole ühtegi viidet selle kohta, et mingeid probleeme oleks. Rõõmsalt naeratava näoga võetakse uusi tellimusi vastu. Huvitav kas uutele klientidele lubavad ka praegu kaks nädalat tarneaega? Klientidega suhtlemise seisukohast on sel ettevõttel küll nii mõndagi õppida, sest kui on mingid tarneprobleemid tuleks sellest ikka klienti teavitada, mitte ei pea mina hakkama puid ja maid jagama. Minevikus e-poodidest rohkem kaupa ostnud ja alati on võetud ühendust, kui kaup on otsas või hilineb mingil põhjusel.

Nüüd aga küsimus – kuskohast võib leida häid patju, millega tuleks hea ja magus uni? 🙂

Lisa kommentaar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.