Asja pärast mida ei leiagi

Nii on tihti minuga. Lähen näiteks poodi mingi konkreetse asja pärast aga ei leia seda ja ostan hoopis midagi muud. Nagu täna. Läksin Kristiine keskusesse, et osta sealt omale uued tossud ja teksad. Kui tossud oleks veel leidnud kuskilt spordipost krõbeda hinna eest, siis sobivaid teksaseid ei leidnud ühestki poest. Minu mõõtudes inimesele tavalisest poest ei leiagi midagi, sest enamasti on riided ju standardmõõdus inimestele. Mõnikord on nii kah, et poes on olemas kõik numbrid peale sinule sobivate. Näiteks jalatsitega on tihti nii – on numbrid 41-45 aga puudub 46 või 47. Ma kusjuures vaatasin täna, et 46 jääb juba väikseks, peab 47 suuruses jalavarjud ostma. See on see rihmikutega kõndimine – vabaduses jalad muudkui kasvavad 😆

Lõpuks ostsin Kristiine Prismast kööginugade komplekti ja paar asja veel. Kristiine keskus on suureks paisunud ja vahepeal mõtlesin kas auto leiangi üles 😆 Jäi teine kuskile katusele. Huvitav kui palju see keskus seal laieneda veel suudaks? Kui autosid poleks, siis saaks kõik kohad kauplusi täis ehitada – millest minu arust 90% on mõttetud 😀

Päeval sattusin korra ka Kadaka Selverisse ja no laada päevade ajal pole sinna mõtet küll minna. Kõik kassad töötasid aga ikka olid meeletud järjekorrad – ja mul oli vaja ainult üht asja – maasikamoosi 😆 Pagan, et nad selle ekspresskassa ka ära on kaotanud. Nii tegingi oma vajalikud ostud hiljem hoopis Mustamäe Prismas, kus inimesi oli hõredalt ja kassajärjekorrad olematud.

Ja kodus see lõputu koristamine, pesemine ja sättimine… oeh… Hommikul ja õhtul sai aknaid pestud, mida pole siin vist aastajagu pestud. Sahvri (selline asjandus eksisteerib linnakorteris 😆 ) riiulid sai ära pestud ja siis mitmesugust kraami sinna pandud. Nüüd õhtul saab lebotada. Homme saab vendadele väike sünnapidu tagantjärgi ära peetud, kuna kasuisal oli paar päeva tagasi sünnipäev, siis otsustasime taaskord teha ühiselt pidu. Ja pühapäeva õhtul on kõigil aega 🙂

“Tahaks lennata aga mitte eriti kõrgele…”

Lisa kommentaar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.