Kuhu küll see aeg kaob

Alles oli hommik ja juba õhtu ja järgmise hommikuni on ka nii vähe aega. Oeh… Tänane päev algas uues töökohas, kus sai esimese poole tööpäevast kohal oldud ja kuulatud mitmete tarkade inimeste arvamusi sealsest elust-olust. Seesama elu-olu võtab lähikuude jooksul tõenäoliselt olulise osa minu ajast, sest teha endale selgeks totaalselt teistsugune infrastruktuur, pole mõne nädala teema. Aga ma arvan, et tulen toime. Õnneks pole ma üksi ja on terve IT meeskond, kes on mingil määral asjadega kursis 🙂 Päeva teine pool möödus veel vanas töökohas, mida sel nädalal peab ka veel vähemalt reedeni külastama. Tööd on jalaga segada, praegugi õhtul hilja veel töö juures. Vanad saanid vaja utiliseerida ja see nõuab aega. Ei taha uuele inimesele ka seda peavalu jätta. Aga osad vist ei teagi, et ma ära lähen…

One Reply to “Kuhu küll see aeg kaob”

  1. Tihti ongi nii, et ainus, millest puudu j22b on aeg… Aeg, mis liigub linnu lennult, hommik, l6una, 6htu, hommik, l6una, 6htu ja n2dal ongi kadunud… J6udu ja jaksu Sulle kalli!!!

Lisa kommentaar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.