Kuidas küll õnnestub?

Kaks päeva järjest olen sattunud kohtadesse kus on tulekahju. Eile oli tulekahju Haaberstis maaaluses garaažis. Olin teel koju kui märkasin, et tee ääres seisab rivis kolm päästeautot, kiirabi ja politsei. Päästjatel olid käed-jalad tööd täis – voolikud lahti keritud, hapnikumaskides päästjad sisenesid ja väljusid maaalusest garaažist, igast võimalikust avausest ja ventilatsioonisahtist tuli kirbe lõhnaga suitsu. Pealvaatajaid oli päris palju kogunenud.

Täna sattusin ma umbes kolmveerand nelja paiku mustamäe polikliiniku lähedusse sõitma ja silmasin ühe 16 korruselise tornmaja juures päästeautot. Kui olin jõudnud ennast lähedalasuvasse parklasse sättida hakkas igasugust atribuutikat juurde tulema. Kokku tuli 4 päästeautot, paakauto, redelauto, tõstukauto ja operatiivkorrapidaja. Lisaks 2 kiirabiautot ja kiirabi välijuht ning lõpuks ka tervelt 3 politseiautot. Ja seda põlenud diivani-mööbli pärast, mis ühest aknast välja lennutati. Eks need tornmajad ja üldse kõrged (suure elanike arvuga) ehitised ole tähtsama prioriteediga ja seetõttu sõidab kohale kõikvõimalikku tehnikat. Mõlemal juhul siblisid telekanalite kaameramehed ka juba ringi.

Huvitav kas homme ka kuhugi sarnasesse kohta satun – vaat et ei julgegi homme välja minna niimoodi 😐

Lisa kommentaar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.