4 Replies to “Otsad kokku”

 1. Aga vb kolite hoopis mõnda tasuta blogimist võimaldavasse kohta? Siis saab juhul kui on soovi midagi kirja panna, seda siiski teha. Ei pea ju blogima iga päev või iga nädal….
  Muidugi kui antud valdkond end lõplikult ammendanud on, võib leida ka muud, mida vaba ajaga teha. Sest tegelikult on blogimine suhteliselt ajamahukas…

 2. See teeleht.eu jääb alles. E-posti aadressi kasutan mitmel pool ja see domeen meeldib mulle. Lihtsalt blogil ja blogimisel ei näe mõtet. Niisama hoida väljasurnud kohta on mõttetu ja ausalt öeldes ma ei tea palju üldse lugejaid ongi. Feedreaderi järgi 17 aga kui tõesena saab seda võtta, ei tea.

  Tahtsin öelda Sinu kohta “vaat kes räägib blogimisest”, sest ma olin seni aru saanud, et sul blogi kinni (s.t mina vahepeal ligi ei pääsenud aga mõtlesin, et ju siis polegi vaja) aga kui lahti tuli leht, siis oli wow. Eks sul ole võib-olla rohkem kirjutada. Minu elu ja elus pole midagi huvitavat enam… 😐

  Muidugi võib juhtuda, et leian elul mõtte ja jätkan aga hetkel pigem mitte 😕

 3. Kurb, et Sa blogipidamise ära kavatsed lõpetada. Püüan Su blogi külastada vähemalt kord nädalas ja alati ootan huviga uusi postitusi. Aga kui arvad, et pole millest kirjutada, siis kirjutamisel kirjutamise pärast pole ka mõtet. Vähemalt mina arvan nii.

 4. Tänasel päeval saab oma mõtteid avaldada juba kasvõi Twitteris, tõsi küll piiratult aga elu on näidanud, et sellest isegi piisab. Praegu ei oska veel midagi kosta selle koha kas jätkan blogi pidamist või ei. Kuna see domeen jääb alles, siis on võimalik, et blogi jääb ka sellisel kujul alles ja aeg-ajalt midagi kriban siia.

  Aga kes siis veel blogi loevad? Andke märku endast. Täitsa huvitaks kellega tegu!

Lisa kommentaar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.