Unine laupäev

Mõtlesin postitust alustada hoopis sõnadega, et taas sajab lund aga ei saa sest sadu lõppes enne ära 😀 Parem ongi. Aga jah minu jaoks on tegu unise laupäevaga, mida siiski ilmestas päike. Unine sellepärast, et pidevalt on uni peal, samas päeval magada ei tahaks. Et mitte päikesepaistest päris ilma jääda, käisin vahepeal väljas ka. Türisalu panga pealt paistis imeilus vaade merele, mis kuni silmapiirini oli täis mügarikke ehk siis meri on jääs. Inimene oli jää peal imetilluke ja koer justkui kirp 😀 Sealkandis olid teed ka päris kena jää ja kinnisõidetud lumega kaetud aga ma hoidusin ekstreemsustest 😉 Käisin korra töö juures kah, kastsin lilli, sest neljapäeval sai seda vähe tehtud. Ja nüüd tagasi kodus olles, vaatan telekat. Peaks raamatukogust mõne huvitava raamatu võtma 🙂 Oskab keegi midagi head soovitada? Ja kui keegi tahab häid piimakaramelle, siis kaubandusvõrgus on saadaval Rosheni Magusa vahepala nime all “Piima tilk” nimelised kommid, mis on väga mõnusa maitsega 😛 ja suhteliselt soodsa hinnaga ka.

Ema käib suusatamas. Ja suusatab Harku järve peal. Seal suusarajad kah. Ja täna sai kerge ehmatuse osaliseks, kui märkab ühel hetkel kalda ääres midagi musta värvi. Alguses ei osanud midagi arvata ja sõitis mööda sellest. Ja siis kui ringi pööras hakkas see must asi liigutama. Mõne hetke möödudes selgus, kellega tegu. Luigega, kes seal lume sees magas. Ja läheduses oli teine luik veel. Aga kui täpselt ei tea ja ei saa aru ka kellega tegu, siis võib ikka korraliku ehmatuse tekitada…

Lisa kommentaar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.