Äpud

Lubatud ETV ülekandest Tartu Maratonilt pole haisugi. Räägitakse erakordsetest lumeoludest aga minu arust on need lumeolud igal pool ju ühesugused. Tundub, et meie rahvuslik telekompanii suudab kvaliteetset telepilti toota ainult suurematest linnadest ja sedagi mööndustega. Tihtilugu pole pilt ja heli sünkroonis olnud – aastahiti galal oli tubli 10 minutit heli kohutav. Aga nii kui kuskile ääremaadele minnakse ollakse käpuli. Muidu ei olekski nii sapine aga see pole neil esimene kord! Eelmine aasta oli sama pull. Endil on uhke multimiljon eurot maksev ülekandebuss ja -tehnika aga kasu pole muhvigi… 👿 Häbi peaks olema.

P.S kell 12 – telepildis öeldi, et eile pidi Soomest tulema helikopter, millelt oleks siis tõenäoliselt maapealset telepilti edastatud. Aga kuna eile oli tugev lumesadu ja tuul, siis keeras helikopter otsa ringi.

Lisa kommentaar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.