Tõbine

Tjah. Üleeile hommikul tööle minnes oli kõik veel normaalne ja siis mingil hetkel enne lõunat hakkas see jama pihta. Eile püüdsin töö juures vastu pidada peavalu ja taskurättidega aga täna otsustasin koju jääda. Nakata seal veel kedagi. Üks kolleegidest tahab järgmine nädal Bali saarele reisima minna ja ei tahaks teda nakatada. Loodetavasti ei jää päris haigeks, joon teed ja kasutan rohtusid. Rohtudest rääkides sai apteegist ostetud sudafedi ninasprei, mis on olemise oluliselt kergemaks teinud. Kuna on kiidetud ka sudafedi tablette, siis ostsin täna needki… 12 tabletti 70 krooni 😆 Praegu nagu erilist kasu ei märka, ära ta seda nohu muidugi ei kaota…

Ja väljas käies tegin väikse tiiru linna peal ja tutvusin lumeoludega. Teed olid libedad ja lumesupi all – ikka puistatakse ju soola. Sahkasid oli näha aga kui lund pidevalt juurde sajab, siis pole sahkamisest suurt tolku… Aga noh nagu ikka, siis suunda ei näidata või kui näidatakse, siis suht viimasel hetkel ja tehakse muid arusaamatuid manöövreid… Pidurdusmaa selliste ilmadega kah pikem ja eks see linnas neid kõkse ka põhjustab.

Varsti võiks see lumevärk juba ära lõppeda. Ilus on küll ja auto pealt lume lükkamine ja jää kraapimine on muutunud juba rutiiniks aga no oleme saanud seda juba nautida, nii et isu täis. Tahaks kevadet… 😉

2 Replies to “Tõbine”

 1. Mul täpselt sama tunne: talv see aasta imeilus olnud ja suurepärane, AGA..nüüd võiks juba kevad tulla. Ma pean end kohe tagasi hoidma, et ma seda sama kevadejuttu Tuulile ja teistele iga kord, kui me loengust loengusse rühime tuisu ja lögaga rinda pistame, uuesti ja uuesti ei korrutaks. Sest ma olen kindel, et neid tüütab see ära, samas kui minul ei saa sellest küllalt enne, kui kevad päriselt kätte jõuab 😀

  Nohu niisama teega tohterdades, kestab see nädala. Kui aga ravimitega ravida, siis seitse päeva ;D Nii et kui need tabletid, vaid nohu heaks olid, siis…aga ei, ehk siiski aitavad 🙂
  head ning kiiret paranemist! (viimasel ajal väga levinud lause, kõik tõbised kuidagi…)

 2. See tatitõbi ongi kõige hullem tõbi. Pea valutab ja s*** on olla. No nii palju on see ninasprei aidanud, et nina on lahti aga need tabletid on mõttetud. Või peaksin mina neid ühe asemel kaks võtma, sest ma natuke suurem inimene… 🙄

  Ja võib-olla teevad need tabletid muud kah. Ei tea ju mida need koostisosad kõik teevad. Võib-olla hakkan varsti helendama 😎

  Siin blogis ei pea ennast tagasi hoidma, anna tuld 😉

  Kevad jääb suure lume koguse tõttu hiljaks… 😆

Lisa kommentaar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.