Ajatakse kärbseid pähe

Kirjutas just üks töötaja ja kurtis, et tal üks programm on aeglane ja programmi toest on öeldud talle, et “teie kasutate operatsioonisüsteemi, mis pole toetatud” 😯 wtf…  Ja mainitud oli “Windows Professional 2002”. Mina võtsin siis kätte ja kirjutasin töötajale, et see tugiteenuse spetsialist on ajanud udu ja arvutis on programmi nõuetele vastav operatsioonisüsteem (Windows XP Professional SP3). Minule tüüpiliselt (enamasti alati kontrollin kõik vähemalt 2 korda üle) ma kontrollisin oma väiteid ja vaatasin SCCMist järgi, kas ikka on XP, kuigi midagi muud ei saa olla. Ja kirjutasin siis ka sinna tugiteenusesse… ja sain ka juba vastuse (kiired poisid, muidu oota vastust ikka nädalaid, kui üldse), kus vabandati ette ja taha segaduse tekitamise pärast. Nemad olid mõelnud eksitusena Windows 2000 mitte XP-d.

Sai inglise keelt harjutatud, mis pole minu tugevaim külg kahjuks. Pole praktikat. Suhtleks igapäevaselt natukenegi inglise keeles aga kus sa sellega. Ja mis praktika see on, kui netist mõnele probleemile lahendust otsid. Tõlgid ju ikka enamasti lennult, mitte ei räägi kellegagi… 😐

Lisa kommentaar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.