Sõpradele =)

Toredat Sõbrapäeva Teile kõikidele 🙂

Mina olin reedel ühele sõbrannale abiks. Ta tuli Tallinna paariks nädalaks ja ei jõudnud/hakanud Tartus oma pisipojale süüa ostma, lootes seda teha Tallinnas. Paraku ei leidnud ta seda konkreetset lapsetoitu Mustamäelt kodu lähedalt ja palus minu abi – ehk saan aidata. Egas midagi, autole hääled sisse ja poodi. Poest leidsingi sobiva toidu (ju siis Maximal ja Maximal on vahe; kusjuures isegi suures Kristiine Prismas, Merimetsa Selveris ja Sõpruse Rimis ei leidunud seda lapsetoitu) ja tee pealt võtsin veel sõbranna sõbra ka peale (kes samuti otsinguid teostas), kelle pool nad peatuvad.

Sõpru ikka aidatakse hädas 🙂

4 Replies to “Sõpradele =)”

  1. Aitäh Kertu 🙂 Ja see on südant soojendav, et sa mu blogi loed ja ikka sõna ka võtad 😉

  2. Ikka loen blogi, kui lugeda lastakse. nt mis mõttes: nii palju lubav pealkiri uuel postil, aga kohale tulles-tüng! Ja mina juba valmistasin oma mõtet luuleks ette 😀

  3. Ma võtsin sinust eeskuju. Sa ju ka teed netielu privaatseks, nii et uusi tegemisi peab käima ekstra vaatamas (ma muidu sain neist teada RSSi abil) ja alati sisse logima 😀

    Ja eks mul ole ka saladusi või mõtteid, mida päris igaühele lugeda ei annaks. Samas parooli annan ikka, kui küsitakse 😉

Lisa kommentaar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.