Kohiseb, rsk

Mingid “onud” käisid täna küttesüsteemi reguleerimas (“mõõtmas” ühistu esimehe jutu järgi) ja reguleerisid seda nii, et minu toas üks radiaatoritest kohiseb 😡 ja lisaks on radiaator nii kuum, et viska või leili. No ikka nii, et on tuntavalt kuulda ja selleks ei pea kõrvaga radiaatori kõrval olema (hetkel tubli 1,5m kaugusel). Ei tea mismoodi täna küll magama suudan jääda (mina kes ma hindan üldjuhul vaikust). Vannitoas “reguleerisid” radiaatori täiesti külmaks. On ikka sosssepad. Mingid elanikud olevat kurtnud, et külm on. Suurem osa nendest venelastest mutikestest (Eesti keelset kontingenti on ikka maruvähe jäänud Haaberstisse; meie trepikojas 15st korterist 4…5 on eestlased) on aastate jooksul vastu olnud igasugustele soojustamistele ja selleks laenu võtmisele. Nüüd siis vähemalt maksavad kütte eest mehiselt 😈 ise sellest kahjuks samuti ei pääse (ehk sellest ei saada aru, et maja on “ühine” mitte kõigi eralõbu).

2 Replies to “Kohiseb, rsk”

  1. Koju jõudes selgus, et radiaator oli jahe 😆 Nii et see onkel oli keeranud kraanid nii koomale, et sealt ei läinud miskit läbi. Nüüd “korrigeerisime” ise ja kahiseb vähem ning radiaator on kuum kah.

Lisa kommentaar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.