Meelva metsamaja külastamine

Eelmise, 2009 aastanumbri sees (täpsemalt 26 vastu 27 detsembrit) sai külastatud RMK Meelva metsamaja, millest polegi siin veel juttu teinud. Tegemist on siis majakesega metsa sees, kus on olemas kõik võimalused puhkamiseks. Puudub elekter, millest tegelikult puudust ei tunnegi (küünlad andsid palju valgust). Pole ka vett (järv on läheduses) aga seda saab kaasa võtta. On pliit ja kamin, milles saab sooja teha (sai puid lõhkuda, mida polegi ammu teinud). Selles suhtes meil vedas, sest enne meid oli seal seltskond, kes korralikult olid maja kütnud. Sellega sai ka ise tegeldud.

Mida seal majas ja lähiümbruses on küllusega – rahu ja vaikus. Kuskil miskit kuulda pole, keegi ringi ei kõnni ehk ainult sina, mina ja emake loodus 😉 Jäime kokkuvõttes väga rahule. Maksis küll Jakobsoni seal olemine aga vähemalt oli kõik puhas ja korras, mis on ju tegelikult oluline (mustuse ja laga sees ei taha keegi olla). Külalisteraamatust lugesime ka varasemate külaliste kohta ja kõigi sissekanded olid väga positiivsed 🙂

Kindlasti tahaks veel minna, kas siis sinnasamasse (sest järve juurde ei jõudnudki, lund nii palju) või siis kuskile mujale, sest neid metsamajasid on Eestis rohkem. Mõned klõpsud kah.

Lisa kommentaar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.