Hea elamus üle tüki aja

Üleeile, reedel, 6 novembril sai käidud Nokia kontserdimajas kuulamas/vaatamas Michael Jacksoni mälestuskontserti (publikus). 5 palli skaalas on seda raske hinnata nii et ma annan 10 palli skaalas hindeks 10. Kõik oli viimase peal. Muusika, esitus, osatäitjad, süžee, tantsijad, saal. Ega polegi muud öelda, et kui tahetakse asja südamega teha, siis seda ka tehakse. See kontsert oli südamega tehtud. Igast esinemisest õhkus emotsionaalsust, Semiiri tantsutrupi tantsijad ajasid inimesed pöördesse, sest nende esitus oli minu arust maailmaklassist. Viimase loo ajal tõusis rahvas aplodeerides püsti ja olid nii lõpuni. Just kui tekkis tunne, et nüüd on läbi ja liigutakse uste juurde, tulid esinejad lavale tagasi ja hakkasid uuesti laulma. Esitatud lugusid pole mõtet kirja panna, sest esitamisele tulid kõik populaarsemad lood. Nii et kes ei käinud, see ei näinud ja jäi väga heast elamusest ilma.

9. novembril on Gregorian Nokia kontserdimajas. Mõtlen veel kas minna seda kah kuulama. Pilet on küll natuke krõbe aga nende eelmisel kontserdil mõned aastad tagasi Saku Suurhallis käisin. Tõelist fänni ju ei tohiks miski tagasi hoida. Ma ei kogu küll postreid ja muud nendega seonduvat nänni aga kõik nende plaadid on mul olemas 😛

Lisa kommentaar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.