Kodanikukohus täidetud

Ehk siis valimas on käidud. Sai ainult sellepärast täna välja mindud, sest sellise koerailmaga eriti nina muuks otstarbeks välja ei taha pista. Autoga valimisjaoskonna juurde jõudes selgus, et me pole ainukesed, sest igal pool oli autosid. Ja majas sees valimisjaoskonnas oli järjekord, mida mu ema ei mäletanud isegi vene ajast. Number seinalt paberile laual, siis tempel peale ja kasti. Ei mingit tseremooniat.

Eesti keelt kuulis vähe, mis pole ka ime, sest ega siin Õismäel-Haaberstis eriti palju eestlasi alles polegi jäänud. Õhtul siis tubateater, selgub mis sellest teatrist saab. Millegipärast arvan, et võib öelda – läänerindel muutusteta, sest eks Suur-Tallinn ehk lasnamägi hääletab ikka teadagi kelle poolt. Aga elame näeme.

One Reply to “Kodanikukohus täidetud”

Lisa kommentaar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.