Kuhu küll see aeg kaob…

Täitsa hirmus mõelda, et viimane postitus blogisse oli septembri alguses. Ja praegu peaaegu kuu lõpp juba. Paar postitust ootavad läbivaatamist, mõlemad suvega seoses. Oli ju vahepeal sünnipäev, millest pole ka sõnagi kirjutanud. Aga tegelikult on kole palju tööd, praegugi sai mõned asjad lõpetatud. Homne päev on kah praktiliselt minutipealt paigas. Vaja üks arvutitöökoht tekitada (lapsehoolduspuhkuselt tullakse tagasi), arstlikus kontrollis käia (tööandja poolt nõutav, taas linnuke kuskile kirja vaja), lisa arvutimonitore töötajatele paigaldada, jooksvad asjad, bürokraatia ja kõige lõpuks õhtul vennatütre sünna. Ja juba reedel taas Tartusse, Tuulile autojuhti vaja 😛 Ja tunne on selline nagu puhkust poleks olnudki 😆 Ahjaa… albumitesse on pilte lisandunud – selle jaoks sai eelmisel nädalavahetusel aega leitud…

Lisa kommentaar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.