Väike paus

Eile saabusime koju, Tallinna. Enne seda kolasime natuke ringi kah. Nõvalt saime kuskil lõuna paiku tulema. Tuuli korjas sealsetes metsades marju kah. Mustikaid ja pohli oli palju, nii et punetab. Kohtas ka seeni. Sõit läks mööda “vahvaid” kruusateid (allergia juba nende vastu) kuniks jõudsime peegelsiledale asfaldile mis viis Paldiskisse. Paldiskis kolasime natuke ringi ja siis võtsime suuna juba Klooga poole. Vahepeal ekslesime natuke mööda kohutavalt auklikku teed, nii et auto nägi välja pärast selline nagu see oleks porimülkasse uppunud. Muide, selline on ta praegugi 😉 Kuna merevesi on suhteliselt jahe (veendusime selles Nõval kus oli kogu aeg tuuline) siis Kloogal ujuma ei läinud. Väikese vahepeatuse tegime Türisalus aga peale seda tulime Tallinna. Laadisime auto tühjaks ja mõtlesime mis edasi teeme. Õhtul käisime Männikul karjääris ujumas (Tammemäe järv).

Ja täna siis tõime Vessu Männikult lemmikloomahotellist (oli muidugi rõõmus meid nähes aga tundus et oli hääle ära haukunud vms) ja kella 14 paiku sõitis Tuuli koos Vessuga juba Tartu poole (ei ole koera elu kerge, kõigepealt nädal hotellis ja siis paar tundi loksumist rongis). Tuuli läheb homme tõenäoliselt EHHF-ile. Peale seda pühapäeval jätkame oma matka ja arvatavasti Lõuna-Eestis (kaome paariks päevaks kuskile ära) 😛

Lisa kommentaar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.