Puhkus juba koputab uksele

Nii see on. Täna veel tööl ja siis on kolm nädalat puhkust ees 😛 Üks nädal jääb välja võtmata ja seda sellepärast, et septembris nädalat kodus istuda ei tahaks (eelmine aasta olin ja siis oli see suht mõttetu). Aga algava puhkuse jooksul on ikka plaanis koduseinte vahelt eemalduda. Kui kõik läheb plaanide kohaselt siis 15 algab puhkus Saaremaal ja lõpeb 23…24…25 tõenäoliselt Tartus. Vahepeal saab käidud Edela- ja Lõuna-Eestis (Pärnus, Viljandis, Tõrvas jm). Ehk siis rohkem kui nädal aega matkamist. Usun, et kulub ära nii mulle, kui ka Tuulile kes viimaste kuude jooksul nagu orav rattas on olnud ja tegelenud praksidega. Tahaks töö kärast, mürast ja probleemidest eemal olla. Aasta otsa rügatud kah.

Lahendust ootab hetkel koerateema. Nimelt oleks vaja koer kuskile puhkuse ajaks majutada. Kui on huvilisi siis andku märku (näiteks siin kommentaarina).

Vessu

Lisa kommentaar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.