Orkut ja pildid

Huvitaval ja minule arusaamatul põhjusel ei saa ma laptopis Orkutisse pilte laadida. Ja seda ükskõik missuguse brauseriga. IE, Firefox, Chrome, Opera, Maxthon, Safari… kõik annavad veateate. Ja pole vahet kas kasutan toda “Simple Uploader” või “Multiple Photos” üleslaadimise võimalust. Teises arvutis funkas. Imelik… Kuna see probleem puudutab kõiki brausereid, siis paneb mõtlema milles ja kus probleem võib-olla… 😐

3 Replies to “Orkut ja pildid”

  1. Huvitav. Sama laptop tööl ja piltide laadimine õnnestub. Järelikult on probleem koduses internetiühenduses. Hmm…

  2. Vahepeal palju vett merre voolanud aga ega ma asja lahendada polegi suutnud. Kuskil mingi puuk on sees aga ma ei oska otsida. Tulemüür ei tohiks kuidagimoodi takistada seda, teises läpakas pildid lähevad üles. Järelikult tööläpakas probleem. Peaks Windowsi uuesti paigaldama, on teine siin juba muidki koeruseid tegema hakanud.

Lisa kommentaar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.