Päike, linnulaul ja merevesi

Sel nädalavahetusel saab korralikult puhatud. Eile sai oldud mitu tundi rannas, nii et selg oli pärast valus ehk sai korralikult päikest. Vesi oli ka soe. Õhtul sai grillitud ja pärast päikeseloojangut nauditud 🙂 Tirts oli kah siin, kuigi eile viisin ta Kuusalu – Tallinn bussi peale ja Tallinnast võttis ta suuna Tartu peale. Esmaspäeval algab taas praktika ja seetõttu ei saanud siin kauem olla kahjuks. Peab ju ette valmistuma. Aga sellegipoolest on tore. Täna saab ka rannas lesitud, ujutud ja ka grillitud. Peale lõunat aga võtame suuna juba kodu poole, sest kodus on üks neljajalgne sõber mõnda aega juba üksi. Aga lisaks päikesele, linnulaulule ja mereveele on meile seltsiks ka sõbralik Puhh… 😉 😛

2 Replies to “Päike, linnulaul ja merevesi”

  1. Päikest sai liigagi korralikult… ;P Nii et veel ühte päeva rannas poleks mingil juhul saanud endale lubada;)
    Ja Kuusalu-Tallinn bussijuht oli tore, viis mu ilusasti bussijaama 🙂

  2. Jah, päikest sai tõesti liiga palju võetud. Täna rannas päikese võtmine oli liigne. Nüüd on lisaks seljale ka kõht ja rind punane 😆 😕 Nii et ei ole kerge olla. Aga kui olime linna jõudnud, siis käisin poest läbi ja ostsin päevitusejärgset kreemi ja tuleb tunnistada, et sellest on abi. Enam nii hullusti ei kipitagi, kuigi ega ringutada ja kummardada eriti ei saa 😆

    Aga tore oli. Merevesi oli karastav, täna oli maatuul kah mis sooja vee ära viis. Aga sai ikka ujuda. Loodetavasti tuleb selliseid ilmasid veel ja saab sinuga Tuuli veel mere ääres oldud ja käidud 😛 Augusti, puhkuse ajaks ilmataadiga mingi sobingu tegemas vist… 😆 🙄 😉

Lisa kommentaar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.