Tõprakari

Delfi – Vandaalid rüüstavad RMK puhkekohti.

Vot selline asi ajab ikka vihale küll 👿 Olles ise RMK puhke- ja telkimiskohtades käinud, siis tean kui vahvad need on. RMK inimesed näevad NII PALJU vaeva, et inimesed saaksid puhata, lõõgastuda ja grillida ja mis kõige tähtsam – teha seda TASUTA. Selliste rüüstamiste tulemusel võidakse need võimalused ju kaotada 😡 Kas need tõprad selle peale ei mõtle? Kui kätte saaks, siis teeks nende inimeste enda varale sama. Loodetavasi tuleb see kõik neile mitmekordselt tagasi. Millegipärast arvan, et rüüstajateks on (purjus) venelased…  Kindel ei saa olla sest on ka eestlaseid kes ei oska vara hinnata… 🙁

2 Replies to “Tõprakari”

  1. Tegelikult ei teeks ma nii kiireid järeldusi rahvuse koha pealt. Näiteks minu kodukandis käiakse ka kainelt lõbu pärast rüüstamas. Rüüstamas oma küla, kodukohta. Kõik nad on eestlased… Siiski usun, et valdavalt on tegu purjus läbustajatega, aga kas ühest rahvusest, selles kahtlen sügavalt.

  2. Jah, muidugi võib tegu olla ka eestlastest rüüstajatega. Kindlalt muidugi ei tea kellega täpselt tegu on aga neid järeldusi võib vabalt teha. Kui keegi sellest puudutatuna tunneb, siis on see tema probleem.

    Mina ei kannata absoluutselt sedasorti korrarikkumisi, rüüstamisi, kus teiste vara saab kannatada. Näiteks tehti meil maja lähedal korda laste mänguväljak. Suurendati selle pindala kaks korda, lisati atraktsioone. Praegu on kõik veel terve (kui just laste jõud üle ei käi). Kui seda nüüd lõhutaks, siis mina arvaks automaatselt, et seda tegid venelased. Miks? Sest Õismäel on väga palju venelasi, seal mänguväljaku lähedal armastavad venelased lällata, karjuda, juua, k***a ja muid asju teha 👿

    Kui peale satun, siis saab politseisse helistatud pikema jututa 💡

Lisa kommentaar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.