Uskumatu pohhuism

Eile oleks võinud kolmapäevane õnnetus raudteel korduda, kui kaks töölist surma said. Uudis siin – Postimees – Toivo Kaur: mis toimub Edelaraudteel? Uskumatu pohhuism ja vastutustundetu käitumine dispetseri ja teiste asjapulkade poolt. Raudtee, lennundus, laevandus, bussindus… need on kõik minu arust äärmiselt vastutusrikkad valdkonnad, kus nii juhtidel (kaptenitel, pilootidel jt), kui ka kõigil taustajõududel on väga tähtis roll. Tekib küsimus, mille eest need bossid seal palka saavad? Kas selle korralageduse eest keegi vastutab ka? Kas keegi kaotab töö, sest kaks inimest sai ju surma? Või öeldakse, et see oli lihtsalt õnnetus?

Ma ei tea kas nii oli aga vanemad räägivad mul, et kui vene aeg oli ja selline asi juhtuks, siis päid lendaks… Juhid võeti pikema jututa postilt maha. Aga nüüd kehtib kollektiivne vastutus – kõik vastutavad aga tegelikult ei vastuta mitte keegi… masendav…

Lisaks: Delfi – Vedurijuht õnnetuse kohta: kõik käis kiiresti. Delfi – Vedurijuhid: Edelaraudtee käitumine on kuritegelik.

Lisa kommentaar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.