Toredad nädalavahetused

Päikese loojumine Andineemel
Päikese loojumine Andineemel

Sarnast vaadet ja päikese loojangut sai nauditud eile õhtul Andineemel sauna lava peal istudes 😉 Seljataga oli selleks ajaks mitmetunnine muru (mis kohati meenutas heina) niitmine trimmeritega. Tuuli oli tubli ja riisus niidetud muru kokku. Saunas sai väsimus välja higistatud. Tore oli. Loodetavasti satub suvel sinna veel ja siis saab bassein ka järgi proovitud kui merevesi liiga külm on 🙂

Lisaks on Tuuli tubli tudengina valmistunud oma bakatööks (mida me kõik järgmine aasta kuulama/vaatama läheme 😉 kuigi ta ise seda millegipärast ei soovi) ja pannud Tartumaale aga ka Põhja-Eestisse kümneid putukate (püünis)pesasid. Eelmisel nädalavahetusel sõidutasin teda mööda Tartumaa tolmuseid teid. Sai 500km maha sõidetud. Mõnel teel sõites oli tunne, et auto laguneb algosadeks 😆  Ja kurvilised teed tekitasid adrenaliini sest ei teadnud kas kurvi taga on põder või metsaveoauto… Kusjuures korra isegi nägime põtra. Vaatas meiega metsasihis tõtt mõned minutid.

Samas tore, et selliseid ettevõtmisi on. Sest näiteks Tartumaal sõites sai käidud kohtades kuhu muidu ei satu. Sügisel ootab sama sõit uuesti ees… Aga mulle autoga sõitmine meeldib 😉 Tirtsule kah, kaardilugemises on pädev ja ülesannete kõrgusel 😀

Järgmisel laupäeval Tartusse laulupeole 😛

Ja äkki toob algav nädal tööalaselt muutuseid. Kerge lootus on 😉

Lisa kommentaar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.