parian
parian
parian
parian
award-rascally
award-rascally
award-rascally
award-rascally

“Kauges külas” briti baritoni esituses

Lõbus üllatus: Briti bariton laulis puhtas eesti keeles hittlugu “Kauges külas”. Vägev. Kui seda telekast juhtusin nägema, siis jäi hetkeks karp lahti. Mismõttes suudab üks britt niimoodi Eesti keeles laulda? Ja veel sellist laulu? Olles 29. detsembril just käinud Curly Stringsi kontserdil Nordea Kontserdimajas on nende esitus veel värskelt meeles. Aga Peteri esitus oli minu arust briljantne ja see tuli tal suurepäraselt välja. Publiku reaktsioon oli ka ehe. Muidu nii tõsise ürituse lõppu sobis selline puänt hästi.

Kommenteeri

  

  

  

Markup Controls
Emoticons Smile Grin Sad Surprised Shocked Confused Cool Mad Razz Neutral Wink Lol Red Face Cry Evil Twisted Roll Exclaim Question Idea Arrow Mr Green