parian
parian
parian
parian
award-rascally
award-rascally
award-rascally
award-rascally

Gregorian tuleb, et lahkuda

Mõni nädal tagasi hakkasin mõtlema, et kas detsembris Gregorian ka Eestisse tuleb. 2014 detsembris nad ju Eestit külastasid ja sellest ajast pärineb ka viimane postitus siin lehel. Shame on me. Igatahes piletilevi lehel otsides avastasin, et seekord tulevad nad märtsis ja … viimast korda. Gregorian. Hüvastijätutuur ‘Masters of Chant – Final Chapter’ @ piletilevi. Mõnes mõttes on kahju, kui nad lõpetavad, sest mulle meeldib nende muusika. Mulle on alati meeldinud ka nende kontserdid, sest valgusefektid ja see tulevärk on lihtsalt suurepärased lisaks väga heale muusikale. Minul on piletid ostetud ja vaim valmis. Kõik senised Gregoriani kontserdid on olnud ülivinged nii et lootused on kõrged. Ja kaugel see märts on – kaks ja pool kuud. Kellel veel pole piletid ostetud, siis soovitan soojalt – ma usun, et te ei kahetse.

Kommenteeri

  

  

  

Markup Controls
Emoticons Smile Grin Sad Surprised Shocked Confused Cool Mad Razz Neutral Wink Lol Red Face Cry Evil Twisted Roll Exclaim Question Idea Arrow Mr Green