parian
parian
parian
parian
award-rascally
award-rascally
award-rascally
award-rascally

Müristamine ja äike oktoobris?

Äike?

Täna öösel kell 1 käis selline pauk Tallinnas, mis minusuguse unekoti üles ajas ja tunde tekitas nagu mingi väga tõsine pomm oleks plahvatanud kuskil läheduses aga tegelikult vist müristas ja äike sähvis – oktoobris 😯 Pole mina sellist asja veel oma elu jooksul näinud. Aga selle suure paugu tagajärjel sadas tubli 10 minutit ka midagi lumesarnast maha, kraadiklaas näitab kolmandal korrusel akna taga umbes 0 kraadi. Ei meenu, et keegi oleks ilmateates äikest ennustanud… Ja umbes pool tundi hiljem puhub tuul taeva pilvedest lagedaks, nii et näen aknast tähti. Eile õhtul valgustas tuba täiskuu 😛

Pilt @ strikestar europe

Kommenteeri

  

  

  

Markup Controls
Emoticons Smile Grin Sad Surprised Shocked Confused Cool Mad Razz Neutral Wink Lol Red Face Cry Evil Twisted Roll Exclaim Question Idea Arrow Mr Green