parian
parian
parian
parian
award-rascally
award-rascally
award-rascally
award-rascally

Auto tulesid kontrollima

TV3 liiklussaade “STOP” ja Tehnoülevaatajate liit korraldab järgmine nädal (12-16 oktoober) kampaania, mille käigus saab tasuta kontrollida auto tulede korrasolekut. Arvestades seda kui palju võib kohata autojuhte, kelle autol tuled näitavad “kuhu juhtuvad”, siis tasuks igal juhul minna kontrollima. Kuigi ma olen üsna kindel, et minu autol on tuled paigas, lähen lasen ikkagi spetsialistidel asja üle kontrollida. Nagu vanasõnagi ütleb – usalda aga kontrolli. Ja kui ollakse suhtumisega, et “mina ju näen sõita” siis tegelikult peaks lähtuma põhimõttest “näe ise ja ole nähtav”. See kui sina näed ei pea tähendama, et tuled vastutulevat autojuhti ei pimesta. Nimekirja ülevaatuspunktidest, kus tasuta kontrolli tehakse leiab SIIT.

Kommenteeri

  

  

  

Markup Controls
Emoticons Smile Grin Sad Surprised Shocked Confused Cool Mad Razz Neutral Wink Lol Red Face Cry Evil Twisted Roll Exclaim Question Idea Arrow Mr Green