parian
parian
parian
parian
award-rascally
award-rascally
award-rascally
award-rascally

Tagasi kooli

Õppida, õppida, õppida... siis tuleb ka armastus... 😛

Mnjah. Uskumatu. Nüüd tuleb see võimalus ära kasutada ja kuidagimoodi matemaatika endale selgeks teha. Suurem osa aineid, mis mul teha on vaja, on ühel või teisel moel matemaatikaga seotud. Mata pole kunagi minu kõige tugevam külg olnud… Saab huvitav olema 😆 Ahjaa, pääsesin siis TTÜ-sse.

Ja need kes ütlevad, et TULE programm on täis bürokraatiat ja õppima pääsemine on lootusetu – nagu näha siis ei ole – minusugune udupea võetakse RE kohale vastu 😯  Tuleb ikka ise vaeva näha ja korralikult õiged andmed esitada. Ausalt öeldes ma kahtlesin, et pääsen TTÜ-sse, sest ma eeldasin, et leidub hulgim neid noori, kellel on vähem n.ö ära teha. Aga läks nii 🙂

Ilusat esimest septembrit kõikidele koolijütsidele 😉

9 kommentaari Tagasi kooli

Kommenteeri

  

  

  

Markup Controls
Emoticons Smile Grin Sad Surprised Shocked Confused Cool Mad Razz Neutral Wink Lol Red Face Cry Evil Twisted Roll Exclaim Question Idea Arrow Mr Green