parian
parian
parian
parian
award-rascally
award-rascally
award-rascally
award-rascally

Lihtsalt kohutav mida inimesed loomadega teevad

Puhkama sõitnud Pärnu pere jättis äsja poeginud koera kutsikatega vakladele pureda (Ettevaatust, nõrganärvilistel ja lastel mitte vaadata; Reporter) 😯 Sellistele koeraomanikele sooviks sarnast saatust. Vanglasse ussitama 👿 Ma loodan väga, et jumal näeb seda ja karistab neid inimesi sama karmilt. Meie kohtusüsteemi mina ei usu ja väga vähestel juhtudel saavad koeraomanikud mingi karistuse, kui üldse midagi. Aga kui inimene saab enda eest seista, siis loom paraku ei saa ja peremees on see, kes tema eest vastutab. Nendelt inimestelt võtaks eluks ajaks loomapidamise õiguse ära 👿

Pärnu varjupaik.

Kommenteeri

  

  

  

Markup Controls
Emoticons Smile Grin Sad Surprised Shocked Confused Cool Mad Razz Neutral Wink Lol Red Face Cry Evil Twisted Roll Exclaim Question Idea Arrow Mr Green