parian
parian
parian
parian
award-rascally
award-rascally
award-rascally
award-rascally

Teeveekolme tase

Kõigepealt venib laulud tähtedega 20 minutit ja kui siis lõpuks kell 21:50 algab Indiana Jones (pidi algama 21:30) suudetakse seda näidata neli minutit, nii et algustiitrid ei saa isegi lõppeda ja algab reklaam 😆 Ma tundsingi sellest juba puudust… 😆 Hale värk. Olen muidugi seda filmi näinud mitmeid kordi ja suurelt jaolt mängib lihtsalt taustaks. Naerma ajas sellegipoolest. Nagu F1 ülekanne – 10 minutit sõitu ja 5 minutit pesupulbrireklaami – ja sõidu ajal asjatundmatud kommentaarid. BBC1 ja RTL ruulivad 😛

Kommenteeri

  

  

  

Markup Controls
Emoticons Smile Grin Sad Surprised Shocked Confused Cool Mad Razz Neutral Wink Lol Red Face Cry Evil Twisted Roll Exclaim Question Idea Arrow Mr Green