parian
parian
parian
parian
award-rascally
award-rascally
award-rascally
award-rascally

Vaikus

Blogis on taas mõnda aega vaikus olnud ja peamiselt sellepärast, et on olnud segane aeg, mille jooksul pole häid mõtteid, mida saaks kirja panna. Ega tegelikult eelmine sissekanne ka mingi “hea mõte” polnud aga tekkis tahtmine oma arvamus välja öelda. Tegelikult kuluks ära puhkus. Võtta aeg maha, lülitada mobla välja või “unustada” koju, mitte mõelda tööasjade peale ja laadida natuke akusid. Ma loodan, et seda jõuab enne suve teha, sest kes teab milline suvi tuleb.

P.S Amuuri leopard mõnuleb äsja sündinud kutsikate keskel, tasub vaadata 😉

Kommenteeri

  

  

  

Markup Controls
Emoticons Smile Grin Sad Surprised Shocked Confused Cool Mad Razz Neutral Wink Lol Red Face Cry Evil Twisted Roll Exclaim Question Idea Arrow Mr Green