parian
parian
parian
parian
award-rascally
award-rascally
award-rascally
award-rascally

Matsikari

Ma ei ole halb inimene aga see video tekitab küll USA vastast viha. See on minu isiklik arvamus aga ma loodan, et USA saab kunagi oma karistuse. Ja et see saab olema selline, millest nad õpivad (midagi 9/11 laadset X astmes). Eriti nõmedad on need kaadrid, kus tulistatakse seda minibussi ja neid inimesi selles, mis/kes olid haavatuid päästma tulnud. Need sõdurid ei käitunud professionaalselt – umbes niimoodi ütles Leo Kunnas tänases ETV saates Ringvaade. Tulistada tulistamise pärast inimesi ja naerda peale seda, ei ole eetiline, toogu USA sõjaväelased põhjendusi milliseid tahes 👿

Kommenteeri

  

  

  

Markup Controls
Emoticons Smile Grin Sad Surprised Shocked Confused Cool Mad Razz Neutral Wink Lol Red Face Cry Evil Twisted Roll Exclaim Question Idea Arrow Mr Green