parian
parian
parian
parian
award-rascally
award-rascally
award-rascally
award-rascally

Kevadveed vulisevad

Kolmandat päeva sula ja lumemäed muudkui vähenevad. Täna välja minnes, sai kodumaja ees kah kanalisatsioonirenn veest ja jääst vabastatud ning paar kanalit uuristatud, mida mööda lumesulavesi vulistades voolama hakkas. Tunnikese pärast tagasi tulles oli tee peale tekkinud järvest alles jäänud oja. Kuna lund on palju sadanud (sisuliselt kaks kuud jutti ju maa valge olnud), siis peaks seda sula olema ma arvan vähemalt nädalajagu, et lumi päris ära kaoks. Aga lubatakse uusi külmakraade ja päris krõbedaid. Siis saab uisutada… 😆

3 kommentaari Kevadveed vulisevad

  • Arra

    Kõnniteel uisutamine küll mu lemmikalade hulka ei kuulu…;D

  • No aga uisutamine ju ikka kuulub lemmikute hulka? Või oled pigem nagu lehm libedal jääl – ei püsi püsti? 😆 Tegelt võiks see lumi nüüd hoobilt ära sulada ja siis võiks kohe ilm ilusaks ja soojaks minna. Aga see juhtub vist ainult Sinu unenägudes, Kertu 😉 😀 ?

  • Arra

    Tegelikult ma eelistan suusatamist 😀 Kuna uisutades kukub valusamini. Aga kui oh hea jää ja head uisud, siis olen ka hea meelega liuväljale minejate seas 😉
    Aga ilm…see jah ei lähe ilusaks nii pea…kahjuks.

Kommenteeri

  

  

  

Markup Controls
Emoticons Smile Grin Sad Surprised Shocked Confused Cool Mad Razz Neutral Wink Lol Red Face Cry Evil Twisted Roll Exclaim Question Idea Arrow Mr Green