parian
parian
parian
parian
award-rascally
award-rascally
award-rascally
award-rascally

Rohul ja rohul on vahe?

Võib vist öelda, et piisas nohurohu vahetusest, et nohu taanduks 😯 Eelmine nädal kolmapäeval ostsin niisutava Sudafedi ninasprei (kollases pakendis), mis eile sai otsa 😆 Sisuliselt… kõik sai ninna “valatud” aga kasu mitte midagi, kui siis õhkõrn ja ajutine. Aga täna lõuna paiku ostsin tavalise Sudafedi ninasprei (punases pakendis), mis oli 5 krooni odavam. Kohe sai sutsakas ninasõõrmetesse lastud, mis  tegi nina praktiliselt hetkega lahti ja olemise palju kergemaks. Ja nii on siiamaani… Ja ema, kellel on ka nohu, lasi sedasama Sudafedi ninna ja nohu on peaaegu taandunud. Kas siis tõesti niisutav on vähem efektiivsem? Või otsustaski nohu täna taanduda…? 😐

Kommenteeri

  

  

  

Markup Controls
Emoticons Smile Grin Sad Surprised Shocked Confused Cool Mad Razz Neutral Wink Lol Red Face Cry Evil Twisted Roll Exclaim Question Idea Arrow Mr Green