parian
parian
parian
parian
award-rascally
award-rascally
award-rascally
award-rascally

Krõbe

Eile andis ilm natuke tunda, et on talv kätte jõudmas aga tõsisemalt oli seda tunda täna hommikul. 15 miinuskraadi polegi nagu see aasta akna taga näinud. Õnneks on natuke ikka maa ka valge siin Tallinnas. Linnas olid kõik autojuhid väga ettevaatlikud, kuigi suuremad tänavad olid soolamärjad. Kvartalisiseste teedega on muidugi teine lugu, saab uisutada. Samas inimesed, kes nädalavahetusel kaugemal olid, on öelnud, et ega seda lund eriti mujalgi rohkem pole. Täna surnuaial käies (ühe vanaema teine surma aastapäev täna) oli seal siiski lund korralikult. Hommik algas igatahes sellega, et püüdsin auto tuuleklaasi jääst puhtaks saada. Väga tihke jää oli ja mitte ainult väljaspool vaid ka seespool. Töö juures pikema staažiga kolleeg soovitas jalamattide alla ajalehed panna. Et see imab niiskust. Polnudki sellest varem kuulnud. Eks vaatab nüüd, kas on kasu kah. Aga tore, et see külm lõpuks kohale jõudis. Lund võiks kah veel tulla, nii 30…40cm. Ja püsida ikka vähemalt järgmise nädala lõpuni 😉

Kommenteeri

  

  

  

Markup Controls
Emoticons Smile Grin Sad Surprised Shocked Confused Cool Mad Razz Neutral Wink Lol Red Face Cry Evil Twisted Roll Exclaim Question Idea Arrow Mr Green