parian
parian
parian
parian
award-rascally
award-rascally
award-rascally
award-rascally

Töötav olgu rahul

Sest kui lugeda seda artiklit mõtled, et endal on veel hästi läinud, kuigi palk on poole võrra väiksem masu tõttu. On töökoht ja mingigi sissetulek. Parem, kui mitte midagi. Samas on kahju, et need, kes on (suure) osa oma elust tööd teinud ei saa riigilt mõistlikku tuge, kui töökoht on kadunud. Misjaoks sa neid makse maksad… Nii mõnedki olid siiski positiivsed ja nägid lootuskiirt. Ja tean oma tutvusringkonnast mõnda inimest, kes on mõned kuud riigi toel töötuna püsinud ja siis ka lõpuks tööd leidnud. Mis siin ikka muud lisada – kohas kus ise töötan töötas veel eelmise aasta lõpus 180 inimest. Ja nüüd on alles 85…

Kommenteeri

  

  

  

Markup Controls
Emoticons Smile Grin Sad Surprised Shocked Confused Cool Mad Razz Neutral Wink Lol Red Face Cry Evil Twisted Roll Exclaim Question Idea Arrow Mr Green