parian
parian
parian
parian
award-rascally
award-rascally
award-rascally
award-rascally

Teine kodu suunatud siia

Täna otsustasin www.tanelree.com suunata siia blogisse. Nii et nüüd ja edaspidi külastades tanelree.com-i suunatakse külastajad siia. Maikuust alates on vana blogi olnud nagu mingi elutu keha, kus midagi ei toimu. Kaht blogi on suht-koht mõttetu hoida, siingi suures osas vaikus. Tükk aega mõtlesin mida teen, kas suunan lihtsalt ümber, panen mingi teavitava vahelehe või hoopis midagi muud. Nüüd on siis tehtud. Backup on ka igaks juhuks olemas, kuid miskit kustutanud veel pole…

2 kommentaari Teine kodu suunatud siia

Kommenteeri

  

  

  

Markup Controls
Emoticons Smile Grin Sad Surprised Shocked Confused Cool Mad Razz Neutral Wink Lol Red Face Cry Evil Twisted Roll Exclaim Question Idea Arrow Mr Green