parian
parian
parian
parian
award-rascally
award-rascally
award-rascally
award-rascally

Kodanikukohus täidetud

Ehk siis valimas on käidud. Sai ainult sellepärast täna välja mindud, sest sellise koerailmaga eriti nina muuks otstarbeks välja ei taha pista. Autoga valimisjaoskonna juurde jõudes selgus, et me pole ainukesed, sest igal pool oli autosid. Ja majas sees valimisjaoskonnas oli järjekord, mida mu ema ei mäletanud isegi vene ajast. Number seinalt paberile laual, siis tempel peale ja kasti. Ei mingit tseremooniat.

Eesti keelt kuulis vähe, mis pole ka ime, sest ega siin Õismäel-Haaberstis eriti palju eestlasi alles polegi jäänud. Õhtul siis tubateater, selgub mis sellest teatrist saab. Millegipärast arvan, et võib öelda – läänerindel muutusteta, sest eks Suur-Tallinn ehk lasnamägi hääletab ikka teadagi kelle poolt. Aga elame näeme.

1 comment to Kodanikukohus täidetud

Kommenteeri

  

  

  

Markup Controls
Emoticons Smile Grin Sad Surprised Shocked Confused Cool Mad Razz Neutral Wink Lol Red Face Cry Evil Twisted Roll Exclaim Question Idea Arrow Mr Green