parian
parian
parian
parian
award-rascally
award-rascally
award-rascally
award-rascally

Kuidas saada teada, kas teel on mõni patrull või kiirusekaamera? Kasuta Trapsterit!

On loodud selline tore teenus nagu Trapster. Kaardile on kantud kiirusekaamerad või siis kohad kus politsei kiirust mõõdab. Mida rohkem inimesed seda teenust kasutavad ja võimalikest kohtadest kus politsei passib või kiiruskaamerad asuvad raporteerivad, seda asjalikum teenus on. Pikka juttu ei viitsi kirjutada, sest Hinnavaatlus.ee foorumis (kerida allapoole) on sellest kasutaja wirx päris põhjalikult rääkinud.

Mina proovisin Trapsterit täna. Nokia E51 laadisin eile vastava programmi, registreerisin ja seadistasin mulle sobivalt (ei midagi keerulist). Ja täna kui Ehitajate teel sõitsin, siis teadustas telefon mulle, et politsei tavatseb siin kiirust mõõta. Ja mõõtis LIVE-s kah. Sai siis sisestatud LIVE asukoht ka ära. Homme sõidan Tartu suunal ja katsetan suuremal trassil asja ära. Ettevõtmisel on jumet, samas mina kes ma eriti nii-ehk-naa reegleid ei riku, see kas politsei on teel või mitte ei morjenda. Aga kui oled võõras kohas (linnas või riigis) siis võib see teenus kasulik olla.

Mõistagi ei pruugi olla kaardil kõik kiiruskaamerad või LIVE patrullid. Need lisab kaardile ikkagi tavakasutaja, kes patrulli või kaamera avastab. Aktiivset kasutamist.

Kommenteeri

  

  

  

Markup Controls
Emoticons Smile Grin Sad Surprised Shocked Confused Cool Mad Razz Neutral Wink Lol Red Face Cry Evil Twisted Roll Exclaim Question Idea Arrow Mr Green