parian
parian
parian
parian
award-rascally
award-rascally
award-rascally
award-rascally

Uus blogi võtab ilmet, pole palju jäänud

Praeguse seisuga võib öelda, et uus blogi võtab ilmet ja palju pole jäänud täieliku avaldamiseni. Kuigi tõenäoliselt on siin tegemist veel pikaks ajaks. Menüüd paremal ja vasakul peaksid jääma sellisteks nagu nad on (võib-olla miskit liigub). Lisan lehele linke ja arendamist vajab veel ka pildialbumite lehekülg. Samuti vaja püsilehed sisuga täita. See võtab veel nädalakese aega. Minule uus süsteem meeldib. See on teistsugune ja minu arust lihtsam kui oli see majandamine Joomla!-s. Aga võib-olla on lihtsalt hea vaheldus see… 🙂

Kommenteeri

  

  

  

Markup Controls
Emoticons Smile Grin Sad Surprised Shocked Confused Cool Mad Razz Neutral Wink Lol Red Face Cry Evil Twisted Roll Exclaim Question Idea Arrow Mr Green